We Are 1
We Are 2
We Are 3
We Are 4

Woodline

Εταιρεια κατασκευης επιπλων

Κατασκευάζουμε τα έπιπλα σας με την εμπειρία 22 χρόνων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το Μάιο του 1996 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.
Στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στην ΒΙΟ.ΠΑ Φοινικιάς (Κων. Χατζηγεωργίου 33) και χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα μηχανήματα αντιρυπαντικής τεχνολογίας, φιλικά προς το περιβάλλον, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και με πλήρως εξελιγμένα συστήματα προστασίας, ασφάλειας και διασφάλισης υγείας του εκάστοτε χειριστή. Προμηθεύεται πρώτες ύλες από πιστοποιημένους και μόνο προμηθευτές με ελάχιστες και ασφαλέστατες εκπομπές ρύπων προστατέυοντας με αυτόν τον τρόπο πελάτες και προσωπικό και εφαρμόζει πιστοποιήσεις ISO 9001:2000 και ISO 9001:2008 εκμηδενίζοντας τα σφάλματα στην παραγωγή και τα τυχόν παράπονα των πελατών.
Κύριο αντικείμενο εργασίας είναι η κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλαπιών, παιδικών δωματίων, πορτών, επίπλωση επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων και οποιονδήποτε εξειδικευμένων κατασκευών. Η δραστηριοτότητα της επιχείρησης επεκτείνεται σε όλη την Κρήτη αλλά και στα Δωδεκάνησα και σαν στόχο έχει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό πραγματοποιόντας αγορά νέων μηχανημάτων και δημιουργώντας νέες θέσεις εξειδικευμένης εργασίας στον χώρο της.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 

ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Από τα πιο σημαντικά σημεία στην ολοκλήρωση μιας εργασίας είναι το χρονικό περιθωριο που χρειάζεται για υλοποιηθεί. Κατόπιν της μελέτης που γίνεται από την εταιρεία μας σας παρουσιάζεται ένα πλάνο για το χρονικό περιθώριο που θα χρειαστεί στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.

 

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Αυτό που θα κάνει την ιδέα σας να είναι αξιόλογη και θαυμαστή σε όλους είναι η λεπτομέρεια στην κατασκευή. Δίνουμε πολύ προσοχή στην ακριβή υλοποίηση των σχεδίων και στην τοποθέτηση των υλικών.

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Για την υλοποίηση μίας κατακσευής σας παρουσιάζουμε πολλών ειδών οικονομικές λύσεις και σας βοηθάμε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς με βάση το budget που διαθέτετε έχοντας φυσικά το καλύτερο αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Όταν πραγματοποιούμε το ραντεβού μαζί σας αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και αναζητούμε πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις για να έχουμε το καλύτερο δυνατό απότέλεσμα.

1